HTC Başarı İçin Nostalji Yapabilir

htc

Eski akıllı telefonlarındaki başarıyı yenilerinde elde edemeyen HTC, klasikleşmiş telefon modellerinden birini tekrar piyasaya sunabilir. HTC’den üst düzey bir yönetici bu konuda nabız yokladı.

Motorola bu hafta, geçmişte herkesin beğenisini kazanan kapaklı telefonu RAZR’ın modern versiyonunu duyurdu. Motorola RAZR 2019 ilk izlenim olarak büyük beğeni kazandı. Modernlik ile nostaljiyi bir arada barındırması sebebiyle birçok kişiyi etkiledi.


HTC de Motorola gibi bir hamle yapmayı planlıyor gibi. Yeni modelleriyle beklediğini bulamayan HTC, eski modellerini yenileyerek çıkışa geçmek istiyor gibi görünmekte.

HTC Creative LABS Başkanı Drew Bamford Twitter üzerinden takipçilerine: “HTC’nin hangi klasik akıllı telefonunu günümüz teknolojisiyle geri getirmemizi istersiniz?” gibi bir soru sordu. Bu soruya takipçilerin cevapları gecikmedi ve birçok yorum aldı.

Takipçiler One M7, HD 2, Touch Pro, Touch Diamond gibi bir zamanlar kullandıkları ve deyim yerindeyse kendilerinde iz bırakan modelleri bu soruya cevap olarak yazdılar. Bakalım HTC’de ilerleyen günlerde Motorola gibi bir hamle yapacak mı, bunu hep birlikte göreceğiz.

Konuyla ilgili düşüncelerinizi hemen aşağıda yorum olarak paylaşabilirsiniz. Ayrıca buna benzer mobil sektörüyle ilgili diğer haberler için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir